Takk for støtten i 2015!

Fellesutvalget for Palestina ønsker med dette å takke medlemsorganisasjoner og støttemedlemmer for støtten vi fikk i 2015!

Deres bidrag har kommet godt med, og på grunn av medlemsorganisasjoner og solidariske givere kan vi fortsette å ha et høyt aktivitetsnivå i organisasjonen og i vårt informasjonsarbeid.

Det har vært et turbulent år for palestinere i 2015. Desto større er behovet for og viktigheten av gode analyser av den politiske situasjonen og stadig støtte til det palestinske folk i deres frigjøringskamp. Vi er veldig glade for at vi kan være en stemme i den offentlige debatten mot det israelske okkupasjonen, og at vi med vår kompetanse kan arrangere seminarer, konferanser, studieturer og utgi rapporter med hjelp fra dere. I tillegg har www.palestina.no fått et nytt løft med noen oppdaterte sider.

I året som er gått har vi hatt særlig fokus på norsk anerkjennelse av Palestina, vi har fulgt opp vårt arbeid med turisme til Israel og Palestina for å sikre korrekt markedsføring av reiser, samt at vi arbeider mot våpenhandel med Israel, som er et arbeid som kommer til å fortsette i årene fremover. Vi har deltatt i den internasjonale BDS-bevegelsen (Boikott, deinvesteringer og sanksjoner) som i 2015 har hatt flere store gjennomslag og seire og vise til. Blant annet har selskapet Veolia trukket seg helt ut av Israel, SodaStream la ned sin fabrikk på okkuperte områder og flere internasjonale artister har sagt nei til å opptre i Israel. Les en oppsummering av alle seirene her.

Vil du som privatperson støtte vårt arbeid? På grunn av lav administrasjonskapasitet vil vi oppfordre deg til å selv opprette et automatisk trekk i din nettbank med betalingsintervaller du selv ønsker.  Kontoen vår er 9001.05.20435. Merk betalingen med ditt navn.

Takk for støtten!

Anna Lund Bjørnsen
Leder i Fellesutvalget for Palestina
keep-calm-and-free-palestine-3
About Anna Lund Bjørnsen

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/palestin/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273