Bokprat i Palestinabutikken på Youngstorget

På innsiden av Gaza:

* Hvordan er det å leve med konstant overvåkning?
* Hvordan påvirker Israels Gaza-politikk interne palestinske maktstrukturer?
* Hvem er de militante palestinerne, og hvordan begrunner de sine valg?
* Hvordan er det å være ung feminist i en patriarkalsk og konservativ kultur?

Journalist og forfatter Åshild Eidem tar oss med inn i Gazas trange gater, hjem i stua til Hamas og ned i smuglertunellene under grensen mellom Gaza og Egypt. Eidem har bodd i Jerusalem og Teheran, og jobbet for blant annet Morgenbladet og Aftenposten. Hun har nettopp utgitt boken «Spillet om Gaza – Krigerne, smuglerne og aktivistene» på Cappelen Damm.

Se facebookevent.

Velkommen!

spillet om gaza

 

 

About Anna Lund Bjørnsen

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/palestin/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273