Møte 4. november kl 10.00: En norsk BDS-allianse for å bryte med Israels okkupasjonspolitikk

Foto: Globaliseringskonferansen.

I forbindelse med årets Globaliseringskonferanse inviterer vi til møte:

En norsk BDS*-allianse for å bryte med Israels okkupasjonspolitikk

Israels okkupasjonspolitikk møter dessverre ikke bare motstand fra Norge. Økonomiske og andre bånd som er trukket fram i rapporter fra Fellesutvalget for Palestina, og Norsk Folkehjelp og Fagforbundet i 2012 viser at Norge også bidrar til at okkupasjonen opprettholdes og bokstavelig talt bygges ut. På årets Globaliseringskonferanse arrangerer vi et møte der ulike miljøer vil samles for å diskutere hvordan vi gjennom samarbeid om ulike former for BDS (*Boycotts Deinvestment and Sanctions) kan legge sterkere press på Israels okkupasjonspolitikk.

Vi har invitert en rekke innledere fra ulike miljøer som kort vil si noe om hva de jobber med eller kan tenke seg å jobbe med innenfor BDS. I tillegg vil vi gjerne at du og din organisasjon/ditt miljø skal være representert til den påfølgende samtalen. Vi ønsker å diskutere hvordan vi kan jobbe for å nå konkrete mål om å bryte med Israels okkupasjonspolitikk. På hvilke saker trenger vi mer samarbeid eller større koalisjoner, og på hvilke saker trenger vi først og fremst spisskompetanse og innsats fra enkeltorganisasjoner? Bør vi etablere en BDS-allianse eller et nettverk?

Innledere:

Eilert Rostrup, daglig leder av stiftelsen Karibu
Elisabeth Palerud, Fellesutvalget for Palestina
Martin Holter, rådgiver Norsk Folkehjelp
Roy Pedersen, leder av LO i Oslo
Erik Jørgensen, leder av Palestine Network Norway
Eddie Whyte, nestleder i Fagforbundet Vestfold og en av Fagforbundets ambassadører for Palestina
Annicken Lundgård, leder Palestinakomiteen i Norge

Velkommen til møte søndag 4. november kl 10.00 – 11.30 i Oslo Kongressenter Folkets Hus!

Se også: www.globalisering.no.

Påmeldingsavgift og påmelding: www.globalisering.no/pamelding

Arrangører:
Fagforbundet
Fellesutvalget for Palestina
Norsk Folkehjelp
Palestinakomiteen i Norge


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/palestin/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273