Åpent møte på Kjelleren på Litteraturhuset i Oslo mandag 8. oktober kl.18.00: «Cliff Hotel – familien Ayad vs. Staten Israel»

Cliff Hotel. Foto: Manifest

Palestinakomiteen i Oslo inviterer til åpent møte på Kjelleren på Litteraturhuset i Oslo mandag 8. oktober kl. 18.00.

Yngvil Mortensen presenterer sin bok «Cliff Hotel- familien Ayad vs. Staten Israel» lansert tidligere i år.

Boken tar for seg historien om palestinske Ali Ayad og hans norske kone Signe Marie Breivik som i flere år har kjempe for farsarven Cliff Hotel som ligger i Abu Dis, en forstad til Jerusalem. I dag er hotellet konfiskert av israelske myndigheter da familiebedriften havnet midt i den israelske murens planlagte trasé og regnet som Jerusalem-eiendom, utilgjengelig for borgere fra Vestbredden. Familien venter ennå på en dato for høring i israelsk høyesterett, ni år etter at striden startet.

Mortensens bok aktualiserer temaet om konfiskering av palestinsk jord og eiendom. Presentasjonen etterfølges av et innlegg av Hans Morten Haugen, cand. polit. Dr. Jur.1. amanuensis ved diakonhjemmet Høgskole. Han vil ta for seg Israels forståelse av «okkupert område» og rettsutviklingen i Israel.
Sted: Kjelleren, Litteraturhuset
Tid: Mandag 8. oktober kl 18.00
Arrangør: Palestinakomiteen i Oslo
Arrangementet er gratis.

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/palestin/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273