Gaza-uke 28.juli til 7.august

I anledning båten Estelles som deltar i årets Free Gaza-flotilla ankomst og opphold i Oslo den 3. juli – 7. august, arrangerer Ship to Gaza Norway en egen Gaza-uke i Oslo fra 28. juli til 7. august. Her blir det flere ulike aktiviteter og arrangementer som vil være med på å sette fokus på Gaza og situasjonen der. Mer  info om dette kan man finne på Ship to Gaza sine nettsider: http://shiptogaza.no/index.php

Program:

Lørdag 28. juli: Gaza Cup

Tidspunkt: 12:00-18:00

Vi arrangerer Gaza Cup i Grünerhagen Ballplass. Smålag konkurrerer enten i fotball eller basket, og «Ibba» Laajab fra VIF vil holde oss med selskap. Gerd von der Lippe, professor og idrettssosiolog, innleder med en appell. Utover dagen vil vi høre hiphop og reggae toner fra scenen, der KaSimba, Abuwa, African Sunz m.f. vil opptre. Ikke gå glipp av dette! Vi serverer deilig mat, og er takknemlige for en liten donasjon på ca. 40 kr per person. Alle inntekter går til Ship to Gaza Norway.

Alle interesserte danner lag (2 mot 2 i basket, 5 mot 5 i fotball) og stiller opp på ballplassen klokka 12:00. Påmelding skjer der. Vi regner med å sette i gang turneringene og musikk klokka 13:00.

Alle er hjertelig velkommen til å komme innom i løpet av dagen!

Fredag 3. august ca. kl. 1800  Estelle ankommer Oslo!

Vi venter seilskonnerten Estelle inn til Revierkaia (ved Havnelageret) omkring kl. 1800. Publikum som følger konsertene fra Operataket vil ha god utsikt til Estelle under hele oppholdet 3.-7. august..
Estelle vil bli tatt imot av småbåter i ytre havn, og de følger skuta inn til kai, der hun vil bli tatt vel imot. Mer info kommer senere. Har du båt og vil være med på å ønske Estelle velkommen, kan du kontakte oss på post@shiptogaza.no .  Alle typer båter kan være med!

 

Lørdag 4. august ca. kl. 1300-1600  Arrangement på kaia med bl.a. Mikael Wiehe

Det vil bli musikk, hilsener og appeller. Det skjer på en scene på Revierkaia ved Havnelageret.
Nærmere info om programmet vil komme senere.

Det vil også bli omvisning på båten.
Søndag 5. august kl 1500   Omvisning på Estelle 
Mandag 6. august kl 1500 Omvisning på Estelle
Mandag 6. august kl 1800 Møte i kantinen i 1. etasje på Havnelageret

Programmet er ikke endelig fastlagt, men det vil bl.a. bli rykende ferske beretninger om situasjonen for de 1,6 millionene som bor på Gazastripen. Det vil bli framlagt viktig dokumentasjon om hvor problematisk livet er, ikke minst for de mer enn 800 000 barna.

Og selvsagt vil planene for Ship to Gaza-ekspedisjonen 2012 bli presentert.
Tirsdag 7. august:  Planlagt avgang. Estelles ferd fortsetter videre til Kristiansand.

Neste stopp: blir i Kristiansand 9.-11. august!


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/palestin/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273