Vil du vite mer om Palestinasaken?

Vil du vite mer om Palestinasaken?
Vi hører ofte i media om at det foregår en konflikt mellom Palestina og Israel, men vi hører sjelden om bakgrunnen for konflikten. Palestinakomiteen i Oslo inviterer til et informasjonsmøte om årsakene til den såkalte ”Midtøsten-konflikten” og det historiske forløpet fra slutten av 1800-tallet frem til i dag. Dette møtet er beregnet for deg som har interesse for tema, og som ønsker mer kunnskap.
Dato: Mandag 30.april
Tidspunkt: kl 19:00
Sted: Palestinahuset (Grønlandsleiret 12)
Arrangør: Palestinakomiteen Oslo
1.mai frokost på Palestinahuset kl 10.00 Vi ønsker alle palestinavenner velkommen til 1.mai frokost på Palestinahuset. Frokosten starter kl 10.00 og vi regner med å gå til Youngstorget rundt kl 12.00.
Arrangør: Palestinakomiteen Oslo

Generell kontaktinfo: Palestinakomiteen i Oslo besøksadresse: Grønland 12 postadresse: Postboks 9023 Grønland, 0133 Oslo oslo@palestinakomiteen.no www.palestinakomiteen.no medlemskontakt:  Geir Gustad, tlf 99086060 pressekontakt: Tine Tång Engvik, tlf 93089541


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/palestin/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273