Arbeid frivillig i Palestina denne sommeren!

De palestinske områder er ofte i medias søkelys på grunn av den betente politiske situasjonen i området. Mens oversskriftene rører ved de store nyhetssakene kommer folk flests hverdagsbekymringer i skyggen. Gjennom frivillig arbeid har man en gylden muliget til å danne seg et holistisk bilde av hvordan situasjonen opplevelses av den gjennomsnittlige palestiner.

En gjeter med sauene sine i Aida flyktningleir i Betlehem. De åpne beitemarkene ligger på andre siden av muren, konfiskert av Israel. Foto: Waqas Sarwar

Det finnes mange institusjoner som tilbyr frivillig arbeid. En av dem heter «Palestine Summer Encounter», et årlig opplegg kordinert av Middle East Fellowship og Holy Land Trust i Betlehem. Her kan du blant annet jobbe med media, barn og unge, kunst og musikk, menneskerettigheter, sportslige aktiviteter, helse m.m.

For detaljerte opplysninger kan du besøke programmets hjemmeside.

Du kan også ta en titt på hjemmesidene til Holy Land Trust og Middle East Fellowship.

Men vær raskt ute, søknadsfristene går ut om ikke så altfor lenge!

About Waqas Sarwar

Waqas Sarwar studerer freds- og konfliktstudier ved Bjørknes Høyskole og har gjennom studiene hatt et opphold i Israel og Vestbredden for å observere de ulike aspektene ved konflikten.

Legg igjen en kommentar

*