Oslo Palestine Film Festival 18. – 19. februar

Bli med på Oslo Palestine Film Festival 18.-19. februar på Filmens Hus i Oslo.

For første gang i Norge arrangeres en palestinsk film festival hvor vi vil introdusere filmer fra både velkjente regissører og unge palestinske filmskapere. Møte med en nasjonal filmarv uten en stat skaper en rekke paradokser og spørsmål. Palestinsk film er eksperimentell, fragmentert og internasjonal. Festivalen ønsker publikum velkommen og lover et variert og spennende filmprogram denne helgen på Filmens hus.

Palestina er et forunderlig sted ­ uten offisielle grenser på et kart, med en befolkning spredt ut over hele verden. Vi definerer ikke palestinsk film ut fra filmskapernes nasjonalitet, men som noe bredere.

Film Fra Sør er en tett samarbeidspartner, mens det organisatoriske ligger hos produsentene TrAP og Palestinakomiteen.

Se: www.opff.no for program!

(Foto: Oslo Palestine Film Festival)


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/palestin/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273