6. februar kl 1900 i Øyer, Øyer prestegård: Møt palestinske Iyad Burnat fra Bil’in

Palestinakomiteen i Oppland arrangerer møte med palestinske Iyad Burnat fra Bil’in på Vestbredden.
Når: mandag 6. februar kl. 1900.
Sted: Øyer prestegård (første avkjøring til høyre fra E 6 etter Quality Hotel & Resort Hafjell).

Iyad skal snakke om situasjonen i landsbyen Bili’in og Palestina samt informere om den internasjonale konferansen på Vestbredden 10.-13. april 2012. For mer informasjon: www.bilin-ffj.org/ og www.bilin-village.org. På disse sidene finner du blant annet opplysninger om tidligere internasjonale konferanser og videointervju med Iyad Burnat. Last ned også notat med mer bakgrunnsinformasjon om Burnat og landsbyen.

Fellesutvalget for Palestina og Palestinakomiteen i Norge støtter initiativet.
Foto: Thomas Mandal, Riv Muren/FuP


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/palestin/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273