Interaktiv foto- og filmutstilling, Rådhusplassen: I Refuse to be Your Enemy

En massiv kampestein sperrer veien for den pansrede militærbilen som er på vei til gården til familien Nassar utenfor Bethlehem. På steinen står det skrevet; I Refuse to be Your Enemy. Med disse ordene inviterer vi til dialog, til samarbeid og forståelse på tvers av grenser. Fra Rådhusplassen i Oslo blir det mulig å kommunisere med Tel Aviv, Jerusalem, Gaza, Ramallah og Betlehem.

Foto: irefusetobeyourenemy.com/

Foto: irefusetobeyourenemy.com/

Midtøstengruppa i Norges Fredslag har gleden av å invitere til verdens første interaktive utstilling for fred på Rådhusplassen i Oslo i sommer. Utstillingen viser mennesker fra Israel og Palestina som gjennom ikkevoldelige metoder kjemper for fred og for å bygge en trygg framtid for seg selv og sine barn.

Foto: irefusetobeyourenemy.com/

Foto: irefusetobeyourenemy.com/

Ved hjelp av foto, film, lys, lyd og interaktive telefonlinjer gir vi ordet til disse menneskene som ofte ikke blir hørt i mengden av stemmer som proklamerer krig, opprustning og terror. Dette er mennesker som velger å bruke seg selv, sitt hjem, sin stemme og sine handlinger som våpen. Selv om de kjenner konflikten på kroppen hver dag, nekter de å få fiender.

Utstillingen er utendørs og gratis, og den står på Rådhusplassen fra 30.juli til 5. september. Vi sees på Rådhusplassen!

Med vennlig hilsen
Midtøstengruppa, Norges Fredslag
v/ PR ansvarlig Marte Flatejord
marte.k.f@fredslaget.no
Telefon: 97 12 54 72
www.irefusetobeyourenemy.com


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/palestin/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273