Fortsett å støtte solidaritetsarbeid og Ship to Gaza Norge ved å lytte til «Palestinernes Sang» på Spotify

Tidligere i år lagde en mann ved navn Jon Jensen en sang etter å ha sett lidelsene så mange av palestinerne i Gaza sliter med etter krigen i 2008 / 2009. Denne sangen fikk tittelen «Palestinernes sang» og ligger nå ute på Spotify, hvor alle kan gå inn og høre på sangen. Deler av overskuddet som artisten får fra Spotify på bakgrunn av antallet ganger folk er inne og lytter til sangen, går til Ship to Gaza Norges arbeid med å sende en norsk båt med bistand til sivilbefolkningen i Gaza.

Støtt derfor Ship to Gaza Norge og solidaritetsarbeid for Palestina ved å gå inn på Spotify, søk på Jon Jensen eller Palestinernes sang, og lytt til sangen! Det er en enkel og konkret måte å støtte solidaritetsarbeid på, samtidig som man kan lytte til fin musikk.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/palestin/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273