FuP jubileumskonferanse 6.november

FuP feirer 30 år i 2010 og i den anledning inviterer vi til konferanse lørdag 6.november. Konferanse, som vil bestå av to paneldiskusjoner, vil ta for seg den norske solidaritetsbevegelsen for Palestinas rolle og påvirkningskraft, og varer fra klokken 12.00 – 17.00. Den er åpen for alle som ønsker å delta og inngangen er gratis. Se mer utfyllende info nedenfor. Mer detaljert program følger etter hvert – følg med på våre nettsider!

FuP  jubileumskonferanse lørdag 6.november 2010 kl. 12.00

Fellesutvalget for Palestina feirer sitt 30-års jubileum i år. I den sammenheng holder FuP en todelt jubileumskonferanse lørdag 6.november kl. 12.00 – 17.00 med hovedtittel:

”DEN NORSKE SOLIDARITETSBEVEGELSEN FOR PALESTINA – QUO VADIS?”

–         Hva slags reell påvirkningskraft har den norske solidaritetsbevegelsen for Palestina i forhold til den offisielle norske Midtøstenpolitikken som føres i dag, og hvilke virkemidler vil være mest fruktbare å bruke i videre påvirkningsarbeid?

Innledere: Nils Butenschøn, Jørgen Jensehaugen, Arne Ørum, Tarjei Vågstøl, samt representanter fra den norske fagbevegelsen og solidaritetsbevegelsen.

Det vil bli enkel bevertning i form av kaffe/ te og frukt, samt en lunsjpause på 45 minutter der deltakerne selv må besørge sin egen lunsj. Håndverkeren konferansesenter ligger veldig sentralt i Oslo sentrum, og det er lett å få tak i noe å spise.

Det er gratis inngang for alle på selve konferansen, og konferansen er åpen for alle som ønsker å delta!

Dato: lørdag 6.november 2010

Tid: 12.00 – 17.00

Sted: Håndverkeren Konferansesenter(Rosenkrantz gate 7 i Oslo).

Påmelding og spørsmål kan rettes til fup@palestina.no

For mer informasjon og utfyllende program se etter hvertwww.palestina.no

Hjertelig velkommen!


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/palestin/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273