«Free Palestine Walks» skal gjennomføres i over 45 amerikanske byer

9. oktober deltar over 45 amerikanske byer i «Free Palestine Walks». Det er andre året marsjen avvikles, og ifjor viste over 25 byer sin støtte til palestinerne, der det ble samlet inn over 25 000 dollar. Det er organisasjonen American Association for Palestinian Equal Rights (AAPER) som står bak initiativet.

Arrangementet skal bli gjennomført som en stille marsj med budskapet «Marsj for en amerikansk politikk som fremmer frihet og like rettigheter for det palestinske folket». Målet er blant annet å gjøre deltakere, sponsorer og tilskuere bevisst på palestinernes sak.

For mer informasjon, gå inn på http://www.aaper.org/freepalestinewalks

About Olav Ørum

Olav Ørum har studert språk og lingvistikk ved Universitetet i Oslo, med hovedvekt på arabisk og hebraisk. Han har hatt studieopphold i Damaskus, Kairo og Jerusalem, og jobbet for Kirkens Nødhjelps ledsagerprogram i Israel og Palestina. Fra og med høsten 2012 skriver Olav masteroppgave i semittisk språkvitenskap med arabisk og hebraisk ved UiO.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/palestin/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273