Israelsk medlemskap i OECD vekker reaksjoner

Fotograf: OECD

Israelsk medlemskap  i OECD blir i følge Haaretz sett på som Netanyahus belønnelse for å gå med på indirekte samtaler med palestinerne. Palestinerne, på sin side, raser over avgjørelsen  Les mer på Electronic Intifada. Norge la i sin tale vekt på at Israels internasjonalt annerkjente grenser, også innenfor OECD er 67-grensene. Les mer på UDs hjemmesider.

Fellesutvalget for Palestina, sammen med flere organisasjoner stiller spørsmålstegn om lovligheten av Israelsk medlemskap i OECD i Dagsavisen i dag.

Andre nyheter:

Tyrkisk bistandsarbeider er arrestert på Vestbredden. Israelsk etteretning mistenker han for å være i leddtog med forbudte organisasjoner, som blant annet sender båter til Gaza. Les mer på BBC.

To kjente palestinske aktivister, bosatt i  Israel er arrestert, mistenkt for spionasje for Hezbollah. Les mer på The Guardian.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/palestin/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273