Israel frykter avsløring av hemmelig Gaza-rapport.

En arabisk medlem av Knesset krever at en avis får tillatelse til å publisere en rapport som ble hemmeligstempla bare dager før Israel angrep Gaza vinteren 2008. Rapporten som ble skrevet av journalisten, Uri Blau, omhandlet forberedelser til militæroperasjonen og man mistenker at den inneholder avslørende informasjon om Israelsk intensjoner om å begår krigsforbrytelser. Les mer på Palestinian Chronicle.

Andre nyheter:

For første gang på tre år tillot Israel litt trevirke og aliminium inn til Gaza i dag. Man spekulerer på om årsaken er amerikansk press. Les mer på Maan News.

Det palestinske området mottok 629 millioner NOK i bistand i 2009, fersk bistandsstatistikk fra NORAD.

Eks-borgermester i Jerusalem og ek-statsminister involvert i korrupsjonsskandale. Les mer på BBC

Palestinsk homoorganisasjon kritiserer vestlige medier for homoimperialisme. Les mer på Utrop.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/palestin/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273