Israel lurer ulovlige varer inn på det europeiske markedet

I dag ble det avslørt at et israelsk selskap, Shamir Salads, forfalsker opprinnelsesmerking på produkt fra okkupert område. Mest sannsynlig er dette bare et av mange. EU har vedtatt at varer fra okkuperte områder ikke skal merkes som Israel og ikke har samme tollfritak. Å ta ut ressurser fra et område man okkuperer er også i strid med den 4. Geneve-konvensjonen. Les mer på Haaretz

Netanyahu må bestemme seg for å ofre forholdet til USA eller risikere at storkoalisjonen hans sprekker. Les mer på Haaretz

To palestinere og to israelere ble drept ved sammenstøt nær grensa til Gaza i dag. Les mer på NRK

Kairos dokumentet ble i går lansert i norsk versjon. Les mer og finn dokumentet iVårt Land


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/palestin/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273