Nye avsløringer viser flere selskap som bygger i bosetninger

Det er blitt avslørt at to nye selskaper i Oljefondets portefølje driver byggevirksomhet i ulovlige bosetninger. -Paradokset er at utenriksministeren protesterer, samtidig med at Norge investerer, sier Petter Eide i Norsk Folkehjelp. Les mer på Aftenposten.

Andre nyheter:

Netanyahu har ringt tilbake til Clinton, men lover ingenting mer enn å nærme seg palestinerne i forhandlinger. Les mer på New York Times og The Guardian

Israel svarer på gårsdagens raketter med nye angrep på Gaza. Les mer på Maan News

Gudmund Hernes mener Israels nåværende politikk nører opp under antisemittisme. Les mer på Morgenbladet


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/palestin/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273