En Obama-plan vil ikke bli rettferdig.

USA’s president, Barack Obama forbereder en garantierklæring som skal sendes Israel med garantier om å få beholde de største bosetningene og at USA vil fravike palestinernes rett til retur. USA skal visst nok være i gang med å kontakte arabiske naboland og palestinske partier angående dette. Les mer på Palestinian Information Center.

Andre nyheter:

En palestiner fra Islamic Jihad drept i Gaza natt til i dag.Les mer på Al Jazeera.

Hamas og den Arabiske Liga møttes for å diskutere palestinsk forsoning på nytt. Les mer på Maan News

Det britiske utenriksdepartement har besluttet å ikke fornye eller utstede flere pass for sine statsborgere på konsulatet i Israel etter Pass-skandalen. Les mer på Palestinian Information Center.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/palestin/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273